Portal dedykowany obiektom gastronomicznym i hotelowym

Jak skutecznie i ekonomicznie zagospodarować powierzchnię magazynową? Jaki system regałów wybrać? Czym się przy tym wyborze kierować: ceną, jakością wykonania, ergonomią, możliwościami wykorzystywania systemu, a może wszystkim jednocześnie?

 

Każdy, kto musiał wyposażyć swoje magazyny w odpowiednie zestawy do składowania towarów wie, jak trudny przed nim wybór. Na rynku jest spora oferta podobnych teoretycznie do siebie produktów, w zbliżonych cenach i o zbliżonych parametrach. Po zagłębieniu się w temat okazuje się, że wcale tak do końca nie jest. Nie wszystkie produkty spełniają żądane przez nas wymogi. Spośród szerokiej oferty, produktami, które spełniają wszelkie wymogi są systemy półkowe firmy Ultra Power – Polska. To naprawdę systemy na miarę XXI wieku. To zestawy, które zapewnią nam funkcjonalny i pomysłowy sposób urządzenia wnętrza magazynowego. To szeroki wybór wielofunkcyjnych rozwiązań dopasowanych do potrzeb każdego klienta. To również wysoka jakość wykonania oraz wszechstronny i niezawodny serwis. To również dobrze i uczciwie skalkulowana cena.

 

ultrapower1


          W swojej ofercie firma Ultra Power – Polska posiada regały, które doskonale nadają się do wykorzystania w pralniach chemicznych, laboratoriach, supermarketach, stacjach benzynowych, sklepach komputerowych, sklepach RTV, sklepach odzieżowych, kwiaciarniach, sklepach ogólnobudowlanych, magazynach składowania ogólnego oraz w zakładach pracy. Firma oferuje też wózki hotelarskie. Duża wytrzymałość regałów, ich pomysłowa konstrukcja oraz wiele dodatkowych akcesoriów sprawiają, że systemy Ultra Power są jednymi z najlepszych na rynku. Wszystkie posiadają atest PZH. Niepowtarzalna konstrukcja regałów sprawia, że towar można lepiej wyeksponować nadając sklepowi niepowtarzalny styl i charakter. Materiały zastosowane do produkcji są najwyższej, jakości a precyzja wykonania z najwyższej półki. Wszystko to sprawia, że produkty są „długowieczne” a ich dobry stan techniczny zagwarantowany na długie lata.
          
          Nowością i hitem są regały z podwójną ochroną antykorozyjną oraz powłoką antybakteryjną noMICRO. Wykonane są w technologii regałów Ultra Power Ocynk + Epoxy oraz dodatkowo pokryte powłoką antybakteryjną nieszkodliwą dla ludzi i zwierząt. Powłoka antybakteryjna skutecznie niszczy nie tylko bakteria, ale i grzyby oraz pleśnie. Systemy noMICRO są nieznacznie droższe, zatem warto sprawdzić jak nasze pomieszczenie radzi sobie z grzybami i pleśnią, czy posiada odpowiednią wentylację i systemy zabezpieczeń. Jeśli nie musimy przepłacać, to nie warto tego robić. Dla tych klientów, którzy mają jednak problemy z pleśnią i grzybami w miejscu składowania produktów, jest to idealne rozwiązanie.


          Jeśli zdecydujemy się na zakup systemu regałów Ultra Power to nie musimy sami planować ich rozmieszczenia, liczyć, mierzyć i kombinować. Może to za nas zrobić projektant, który z ponad 100 kombinacji wybierze tą odpowiednią dla nas. Projekty technologiczne lokali gastronomicznych tworzone są w wielu biurach projektowych. Jeśli potencjalny klient, zlecający taką usługę liczy koszty, to musi mieć świadomość, że biuro projektowe nie zawsze przy projektowaniu uwzględni produkt w wersji ekonomicznej dla klienta, lecz często ten, który projektant uważa za dobry. Dlatego też, jeśli chcemy mieć na wyposażeniu opisane powyżej systemy, to zlecając usługę projektowania, musimy określić, jaki system regałów ma być brany pod uwagę podczas tworzenia projektu. Ultra Power jest doskonały i to po niego powinniśmy sięgać.


          Nie ma takiego magazynu, takiej powierzchni, której nie można w pełni zagospodarować wykorzystując ten system. Dla wszystkich tych, którzy cenią sobie wygodę, profesjonalizm, jakość i potrafią kalkulować koszta to systemy Ultra Power są idealnym rozwiązaniem. To naprawdę produkt na miarę XXI wieku.

Marian Balcerowski
Artykuł sponsorowany

 

ultrapower2

Portal dla obiektów gastronomicznych i hotelowych

Dzięki Abc-restauracji.pl dowiesz się jak osiągnąć karierę w branży HoReCa. Artykuły podpowiadają jak doskonalić kadrę menedżerską, dobierać odpowiednich pracowników i poprawnie prowadzić własną restaurację. Nieodzownym elementem prowadzenia każdego biznesu jest także zaopatrzenie i dostawa, o których często wspominamy na łamach portalu.

Zachęcamy do zapoznania się z aktualnym katalogiem, w którym znajdują się między innymi artykuły na temat branży HoReCa oraz informacje na temat dostawy i zaopatrzenia restauracji, barów i hoteli. Każdego roku organizowane są także liczne targi, do których czas odliczany jest na zegarze powyżej.

ABC Restauracji poprzednie wydania

Listopad2017
Pazdziernik2017
Wrzesien2017
Sierpien
Sierpien 2017
czerwiec-2017
Lato 2017
Marzec-2017
luty 2017